BİLECİK / GÖLPAZARI - Gölpazarı Halk Eğitimi Merkezi

Nis

Atletizm Kursumuzun Minik Eller Büyük Hayaller etkinlikleri kapsamında İsmail Kara Anaokulu ziyaretinden güzel kareler...

Nis

Minik Eller Büyük Hayaller etkinlikleri kapsamında Cengiz Topel İlkokulu öğrencileri ile buluştuk.Ebru Sanatındaki hünerleri muhteşemdi.

Tarım kurslarımızla üreticilerimize destek olmaktayız.

Ağu

Hayat Boyu Öğrenme Haftası kapsamında düzenlenen programı ve sergi açılışını teşrifleriyle onurlandıran başta Gölpazarı Kaymakamı Mustafa Nevzat MERCAN olmak üzere değerli katılımcılara Gölpazarı Halk Eğitim Merkezi olarak teşekkür ederiz.

Ağu

HEMBA ile Halk Eğitim kursları bulunduğunuz yere gelsin.

Şbt

Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve eşleri Hanımefendi sayın Emine Erdoğan´ın himayelerinde Okuryazarlık Seferberliği başlatılmıştır.

Ekm

Gölpazarı İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Turgut AKAGÜNDÜZ merkezimizde açılan kurslarımızı ziyaret etti.

Ekm

Alçı Rölyef Çalışmamız Devam Etmektedir